Våra dotterbolag

AnVa Polytech är en kvalificerad partner inom utveckling och tillverkning av produkter i gummi, TPE och silikon , med hög kompetens hela vägen från idé till leverans av tjänst och produkt.Besök webbplats
AnVa Polytech UAB är en produktionsenhet i Birzai, Litauen och är ett dotter­bolag till AnVa Polytech AB. AnVa Polytech UAB producerar form­sprutade elastomer­produkter samt utför montering av gummi/TPE/plast/metall produkter.

Besök webbplats
Hordagruppen är polymerspecialisten med över fyrtio års erfarenhet av design, konstruktion, utveckling av nya material samt framtagning av prototyper och serieproduktion. Vi kan tillverkning av:  formsprutning, extrudering, formblåsning, montering mm. Vi finns i Sverige: Horda & Bor, Kina, Polen och Indien.
​​​​​​​
Besök webbplats

AnVa Tubes & Components hjälper till med materialval samt lagerhåller och kapar specialrör och stång­material från världs­ledande leverantörer till världs­ledande och krävande industri­kunder. Vi bidrar också med effektivt logistik­kunnande.Besök webbplats
Titech System är en kvalificerad mekanisk verkstad med kompletta resurser inom plåt, skärande­bearbetning, svets, montering och dokumentation. Vi erbjuder system­lego­tillverkning och lösningar inom material­hantering. Titech System ligger i Tidaholm i Västergötland. Våra leveranser har rätt kvalitet och vi har en hög leverans­säkerhet.Besök webbplats
AnVa KSG är komponent­tillverkare och system­leverantör åt verkstads­industrin samt offshore. Vi arbetar med plåt­formatering, svetsning, maskin- bearbetning i verkstad i Trollhättan. 
Vi kan utöver ovan nämnda tjänster erbjuda värme­behandling, yt­behandling, skärande bearbetning av större segment och OFP.
AnVa KSG  är certifierade enligt ISO 3834-2, ISO 14001:2015 och ISO 9001:2008.

Besök webbplats
​​​​​​Rostfritt & Smide har en lång tradition av att hantera special­projekt inom kvalificerad plåt­bearbetning så som lasers­kärning, kapning, klippning, kantpressning, stansning, slungblästring, robot­svetsning och svetsning. På nolltid anpassar vi vår produktion till just era behov. Ingenting är omöjligt. Det vet vi av erfarenhet. Att utveckla och utvecklas skall vara enkelt.


Besök webbplats
AnVa Hjo AB är en komplett underleverantör av bearbetade plåt och rördetaljer. Vi har tre fabriker i Hjo med en modern maskinpark och vi har hög kompetens inom bockning, svetsning, ytbehandling och montering. Vi är en långsiktig partner till våra kunder som finns inom branscher som möbler, inredning, verkstad, bygg och projekt till offentlig miljö.

Besök webbplats
AnVa GmbH in Germany support our customers with unique services in the area of the "protective fence supply chain". The keywords here are delivery performance, communication and packaging. By optimizing these areas, we can save up to 4-digit amounts in the projects.Curious? Ask us. We look forward to you. 

Besök webbplats
AnVa Components levererar högkvalificerade produkter i legerat stål till en global marknad. Här finns den nödvändiga kompetensen, de moderna resurserna och förmågan att se kundens behov.Besök webbplats