Våra dotterbolag

AnVa Polytech är en kvalificerad partner inom utveckling och tillverkning av produkter i gummi, TPE och silikon , med hög kompetens hela vägen från idé till leverans av tjänst och produkt.Besök webbplats
AnVa Polytech UAB är en produktionsenhet i Birzai, Litauen och är ett dotter­bolag till AnVa Polytech AB. AnVa Polytech UAB producerar form­sprutade elastomer­produkter samt utför montering av gummi/TPE/plast/metall produkter.

Besök webbplats
AnVa Components levererar högkvalificerade produkter i legerat stål till en global marknad. Här finns den nödvändiga kompetensen, de moderna resurserna och förmågan att se kundens behov.Besök webbplats
AnVa Tubes & Components hjälper till med materialval samt lagerhåller och kapar specialrör och stång­material från världs­ledande leverantörer till världs­ledande och krävande industri­kunder. Vi bidrar också med effektivt logistik­kunnande.Besök webbplats
Arion Sweden erbjuder lego­tillverkning i rör och tunnplåt med konstruktionssupport och lösningar inom maskin­säkerhet. Arion Sweden ligger i Hjo i Västergötland. Våra leveranser har rätt kvalitet och vi har en mycket hög leverans­säkerhet.
Besök webbplats
AnVa KSG är komponent­tillverkare och system­leverantör åt verkstads­industrin samt offshore. Vi arbetar med plåt­formatering, svetsning, maskin- bearbetning i verkstad i Trollhättan. 
Vi kan utöver ovan nämnda tjänster erbjuda värme­behandling, yt­behandling, skärande bearbetning av större segment och OFP.
AnVa KSG  är certifierade enligt ISO 3834-2, ISO 14001:2015 och ISO 9001:2008.

Besök webbplats
​​​​​​Rostfritt & Smide har en lång tradition av att hantera special­projekt inom kvalificerad plåt­bearbetning så som lasers­kärning, kapning, klippning, kantpressning, stansning, slungblästring, robot­svetsning och svetsning. På nolltid anpassar vi vår produktion till just era behov. Ingenting är omöjligt. Det vet vi av erfarenhet. Att utveckla och utvecklas skall vara enkelt.


Besök webbplats
Titech System är en kvalificerad mekanisk verkstad med kompletta resurser inom plåt, skärande­bearbetning, svets, montering och dokumentation. Vi erbjuder system­lego­tillverkning och lösningar inom material­hantering. Titech System ligger i Tidaholm i Västergötland. Våra leveranser har rätt kvalitet och vi har en hög leverans­säkerhet.Besök webbplats
Med speciellt fokus på inredning- och möbel­industrin levererar Bergboms AB produkter och lego­tjänster inom pressning, bockning, svetsning, ytbehandling och montage. Bolagets kompetenser och utrustning är väl anpassade för både högserie­tillverkning samt prototyp/fåstyck.
Bergboms är certifierade enligt ISO 9001:2015 samt ISO 14001.

Besök webbplats
Bolaget är specialiserat på lego­tillverkning och plåt­bearbetning (laser­skärning, kant­pressning och svetsning) men har även stor erfarenhet av projekt- och inrednings­tillverkning.
RM Komponenter huserar i ändamåls­enliga lokaler i Hjo och har en modern maskinpark.
Besök webbplats